Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@01:11:07 GMT

۱۲ هزار گروه جهادی در سامانه اطلس جهادی ثبت شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۱۱۲۱۷

۱۲ هزار گروه جهادی در سامانه اطلس جهادی ثبت شد

گروه استان‌ها- مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: در کمتر از ۶ ماه فعالیت سامانه اطلس جهادی ۱۲ هزار گروه جهادی در آن ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز ، سردار محمد زهرایی در نشست خبری با اصحاب رسانه در شیراز با تصریح بر اینکه شبکه‌های بسیج در دنیا بی‌نظیر است و گروه‌های جهادی را مولفه قوی شدن انقلاب اسلامی در گام دوم دانست و اظهار داشت: صندوق‌های قرض‌الحسنه، بسترساز بانکداری اسلامی است و این صندوق‌ها در بسیج با سرمایه مردم، بدون یک ریال کمک دولتی فعال شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گروه‌های جهادی با ثبت در سامانه اطلس جهادی ارتقا می‌گیرند و سطح‌بندی می‌شوند گفت: در کمتر از شش ماه فعالیت این سامانه امروز 12 هزار گروه جهادی ثبت شده و 50 هزار گروه جهادی شناسه‌دار، 92 قرارگاه جهادی استانی و 8 قرارگاه ملی جهادی داریم.

زهرایی با تاکید بر اینکه به دنبال تخصصی کردن گروه‌های جهادی هستیم، افزود: اقشار تخصصی بسیج را پای کار آوردیم که در 1400 بسیج محلات، جامعه زنان و جامعه پزشکی اقشاری هستند که پای کار هستند.

وی ماموریت دوم بسیج سازندگی را محرومیت‌زدایی دانست و ادامه داد: 195 هزار پروژه کوچک زودبازده تاکنون در کشور کار شده است.

مسئول بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه تا سال گذشته بسیج سازندگی همه جور محرومیت‌زدایی می‌کرد، تصریح کرد: از سال پیش با تدوین طرح جامع محرومیت‌زدایی مردم پایه که محدود به بستر کار (طرح روستاهای پایلوت و محلات حاشیه شهر) و مسکن محرومین، جاده، کارگاه زیرساخت اشتغال است 15 هزار پروژه تخصصی انجام شد.

به گفته زهرایی در سال جاری بودجه خوبی برای بسیج سازندگی در نظر گرفته شده و همچین آب و راه روستایی و نیز متوازن‌سازی و 6 درصد پول قیر به بسیج سازندگی اختصاص داده شده است که دست این سازمان را برای ارائه خدمات تخصصی، بازتر می‌کند.

وی ادامه داد: در مسکن محرومین هم 50 هزار واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد شروع شده است که پیش‌بینی می‌شود 2 سال طول بکشد.

1000 واحد محل سکونت در حاشیه چابهار، امداد و نجات و اسکان موقت در سی‌سخت از جمله خدمات دیگری است که زهرایی به آن اشاره کرد.

وی افزود: بالغ بر 190 هزار کارگاه اقتصاد مقاومتی در هفت سال گذشته تاسیس شده است.

قلب محرومیت استان ایلام بی‌نصیب از بیمارستان؛ حضور گروه جهادی پزشکان متخصص در منطقه 700 گروه جهادی در استان مرکزی برای مقابله با کرونا و کمک‌های مومنانه فعالیت می‌کنند 12گروه جهادی پایگاه‌های بسیج بوشهر به زلزله‌زدگان گناوه خدمات‌رسانی می‌کنند

زهرایی با اشاره‌ به تدوین نقشه راه پنج ساله بسیج سازندگی با مولفه‌های جهادی، اقتصاد مقاومتی، محرومیت‌زدایی و خدمت‌رسانی، تصریح کرد: بسیج سازندگی بدون گروه‌های جهادی معنا ندارد.

وی گفت: در زلزله فردوس، گروهی تحت عنوان «گروه جهادی» با مدیریت مقام معظم رهبری برای کمک به زلزله زدگان و رفع محرومیت از منطقه زلزله زده اعزام شد که جهادی، با اردوهای جهادی شروع شد، به گروه و جریان جهادی، و بعد به فناوری انقلاب تبدیل شد که نمونه فناوری جهادی، اربعین، یا راهیان نور است.

مسئول بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه جریان جهادی به عنوان فناوری انقلاب، مسیر خود را در جبهه‌سازی انقلاب ادامه می‌دهد، به تقدیم 45 شهید جهادی تاکنون اشاره کرد و گفت: از آنجا که هنوز این شهدا در قانون جایگاهی ندارند، به دنبال ثبت شهدا و جانبازانی هستیم که در حین ماموریت جهادی، مجروح یا شهید می‌شوند.

به عقیده مسئول بسیج سازندگی کشور خدمت‌رسانی در کشور، نیاز به مدیریت واحد دارد. بسیج و سپاه به مدلی به عنوان مدل قرارگاهی رسیده است. در سی سخت، قرارگاه محلی تشکیل شد و در سرپل ذهاب هم اسکان موقت و اسکان دائم با متولی‌گری اداره مسکن، طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در کرونا، از دیگر خدمات گروه‌های جهادی است.

به گفته وی در طرح شهید سلیمانی و رزمایش کمک مومنانه، 15 میلیون بسته معیشتی، همراه با بیش از یک میلیون تبلت و نوشت افزار و بسیاری از خدمات دیگر ارائه شده که کمک مومنانه را از رزمایش به نهضتی ملی و مردمی تبدیل کرده است.

زهرایی اظهار داشت: سال 79 همزمان شد با حرکت خودجوش گروه های جهادی که آن زمان حدود 40 گروه بودند. بسیح سازندگی در ادامه تفکر جهادی تاسیس شد که خود، شعبه عظیمی از کار برای رسیدن به قله‌های رفیع مدنظر انقلاب است.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر توسعه کمی و کیفی فعالیت های بسیح سازندگی و گروه‌های جهادی تاکید فرمودند، گفت: بسیج سازندگی، فرمان معجزه گونه مقام معظم رهبری بود، همانگونه که بسیج، فرمان معجزه گونه امام راحل بود.

زهرایی افزود: بسیج، تشکیلات انقلاب است، یعنی وزارتخانه ندارد، وارداتی یا خودساخته نیست، بلکه انقلاب برای گسترش دستاوردهای خود، شبکه‌سازی و منویات امام امت، بسیج را تاسیس کرده است.

مسئول بسیج سازندگی کشور منطق بسیج را منطق تهدید و فرصت دانست و تاکید کرد: هر جایی که تهدیدی برای انقلاب باشد، بسیج آنجا حضور دارد.

وی بسیج را تبیین بخش مردم سالاری دینی عنوان کرد و گفت: عرض و طول بسیج، عرض و طول انقلاب است.

زهرایی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که بسیج را پاره تن مردم عنوان کردند تاکید کرد: بسیج خلق‌کننده حماسه‌های بی‌بدیل و تئوری خدمت بی‌منت به ولی نعمتان که همان مردم هستند است.

وی با تاکید بر اینکه بسیج معتقد است که مردم اصل هستند و به وکالت از عامه مردم، عده‌ای در قالب دولت و سازمان‌ها کار انجام می‌دهند، گفت: خطای محاسباتی که امروز در برخی از دستگاه‌های اجرایی وجود دارد، همین مسئله است که فکر می‌کنند آنها اصل و مردم فرع هستند.

مسئول بسیج سازندگی کشور ادامه داد: بسیج امتداد مردم است و به عبارتی بسیج حلقه میانی میان امام و امت است. مدل امامت هم در انقلاب، کاملا مشخص است؛ مدل زعامت بر قلب‌ها است.

انتهای پیام/422/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس مسئول بسیج سازندگی کشور مقام معظم رهبری هزار گروه جهادی گروه های جهادی محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۱۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد

سرهنگ پاسدار علی‌اکبر طحان در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته معلم و بسیج سازندگی گفت: بعد از انحلال وزارت جهاد سازندگی و ادغام آن با جهاد کشاورزی، خلأ بزرگی در عرصه خدمت‌رسانی مشهود بود که با فرمان مقام معظم رهبری در ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۷۹ این سازمان در سپاه تشکیل شد.

او با بیان اینکه هدف از تشکیل این سازمان، سازماندهی جهادگران عرصه محرومیت‌زدایی در جامعه بود، تصریح کرد: این نهاد در کنار دولت خدمات محرومیت‌زدایی انجام می‌دهد.

طحان، خدمات بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در فارس را چشمگیر دانست و ادامه داد: این مردم هستند در قالب گروه‌های جهادی که به کمک دولت می‌آید.

آبرسانی به ۳۰۸ روستا، آسفالت راه‌های روستایی و راه‌های بین مزارع و گلزار‌های شهدا و دسترسی به مقبره شهدای گمنام با ۹۴ پروژه راه‌های روستایی به ارزش ۳۰۴ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲، ساخت یک‌هزار و ۲۰۰ مسکن مددجویی کمیته امداد ظرف ۲ سال که تا امروز ۵۵۷ مسکن به کمیته امداد تحویل شده است، ورود به مشاغل خانگی، پهباد‌های کشاورزی و سم‌پاشی با اعتبار ۴۶۷ میلیارد تسهیلات در عرصه اقتصاد مقاومتی، از خدمات این سازمان در سال گذشته است که مسئول بسیج سازندگی فارس به بیان آن، افزود: کاشت یک‌میلیون اصله نهال در دو ماه با کمترین امکانات در بیابان‌های استان از دیگر خدمات این سازمان است.

او گفت: تکمیل و مرمت ۸۰۰ مسکن نیازمندان در سال ۱۴۰۲، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، تکمیل مساجد و مجتمع فرهنگی و مذهبی، احداث و تکمیل مخازن ۷ مترمکعبی آب شرب، احداث و تکمیل استخر‌های آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، احداث و تکمیل کانال‌های کشاورزی، تکمیل خانه عالم و مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و‌مرمت گلزار شهدا و برنامه‌های متنوع در بحث امنیت غذایی، از پیکر خدمات سازمان بسیج سازندگی فارس است.

احداث ۲۰۰ کارگاه اشتغالزایی و اهدای ۳ هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان، از دیگر اقدامات این سازمان در بحث محرومیت‌زدایی در سال ۱۴۹۲ انجام شده که سرهنگ طحان با اشاره به آن، تصریح کرد: همه این تلا‌ش‌ها با حمایت جهادگران در مجموعه بسیج سازندگی است و افتخار این را داریم که این سازمان در فارس تا امروز ۵ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی را راهبری می‌کند.

به گفته او، از جمله خدمات این گروه‌های جهادی به خصوص در ایام نوروز و تابستان، محرومیت‌زدایی در سطح روستا‌های دورافتاده است که در نوروز امسال ۷۶۴ گروه جهادی در هشت عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی و تحصیلی، کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد خدمت‌رسانی کردند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس ادامه داد: در ماه مبارک‌رمضان هم گروه‌های جهادی با راه‌اندازی پویش سراسری خانه دوست کجاست؟ با همت ۵۰۰ گروه جهادی ۳۵۴ هزار افطاری ساده را میان مردم استان توزیع کردند و تعمیر و خانه‌تکانی ۴۳۰ عدد از منازل افراد نیازمند انجام دادند.

طحان با اشاره به ورود به هفته بسیج سازندگی، گفت: در این هفته یک هزار و ۲۵ برنامه در سطح استان اجرا می‌شود که ۲۴۵ عنوان برنامه به پروژه‌های محرومیت‌زدایی، ۱۴۷ عنوان مربوط به اقتصاد و اشتغال، ۵۵۸ عنوان برنامه در‌موضوع خدمت‌رسانی جریان جهادی و ۷۵ عنوان برنامه کمک‌های مومنانه است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد